DESCRIEREA ASPECTULUI EXTERIOR AL COLECȚIEI VESTIMENTARE DE UNIFORMĂ ȘCOLARĂ PENTRU BĂIEȚI


Informația despre colecția vestimentară


Colecția vestimentară elaborată este de tip capsulă, în care produsele se combină între ele pentru a spori funcționalitatea modelelor de îmbrăcăminte propuse și include 5 ansambluri vestimentare pentru băieți. Consumatorii au posibilitatea de a alege din colecția elaborată o singură ținută sau pot procura mai multe produse, pentru a crea ansambluri vestimentare cu diferită destinație.

Modelul B-1


MODELUL B-I.

Ansamblul vestimentar este constituit din trei produse vestimentare: cămașa, pantaloni și vestă.

Cămașa (mod. B-I.1) este de siluetă semiajustată, guler răsfrânt cu ștei, mâneca lungă cu manșete, la spatele este prelucrată platca, sistem de închidere pe 7 nasturi și 7 butoniere.

Pantaloni (mod. B-I.2) de stil clasic cu ajustare nesemnificativă spre terminație. Pe reperele față ale pantalonilor sunt prelucrate buzunarele laterale, la spate – buzunarul posterior cu doi refileți. Partea superioară a produsului este prelucrată cu betelie și găici. Sistem de închidere cu fermoar și un nasture și o butonieră.

Vesta (mod. B-I.3) este realizată din tricot.

Notă: în acest model pantaloni clasici pot fi înlocuiți cu blugi de aceeași culoare – albastru închis.

Modelul B-2


Ansamblul vestimentar festiv obligatoriu

MODELUL B-II.

Este constituit din trei produse vestimentare: sacou, pantaloni și cămașă.

Sacou (mod. B-II.1) este de siluetă semiajustată. Pe reperul față este prelucrat un buzunar de piept aplicat și două buzunare tăiate cu clapă și un refilet. În linii de relief la spatele sunt prelucrate două șlițuri. Mâneca clasică aplicată. În linia cotului a mânicii sunt prelucrate șlițuri, care se fixează cu 3 nasturi decorative din metal. Sistem de închidere al produsului este cu un nasture din metal și o butonieră.

Pantaloni (mod. B-II.2) de stil clasic cu ajustarea nesemnificativă spre terminație. Pe reperele față ale pantalonilor sunt prelucrate buzunarele laterale, la spate – buzunarul posterior cu doi refileți. Partea superioară a produsului este prelucrată cu betelie și găici. Sistem de închidere cu fermoar și un nasture cu o butonieră.

Cămașa (mod. B-II.3) este de silueta semiajustată, guler răsfrânt cu ștei, mâneca lungă cu manșete, la spatele este prelucrată platca, sistem de închidere pe 7 nasturi și 7 butoniere.

Modelul B-3


MODELUL B-III.

Ansamblul vestimentar este constituit din trei produse vestimentare: bomber, pantaloni (mod. B-III.2) și cămașă tip polo (mod. B-III.3). Modelul dat are stil casual, de aceea în loc de pantaloni clasici în ansamblul respectiv se propune blugi.

Bomberul (mod. B-III.1) are croială tip raglan, este foarte confortabil la purtare și se realizează, de obicei, din tricot. Gulerul tip ștei, manșete la mâneci și betelie la linia terminației produsului sunt realizate din elastic tricotat. Pe reperul față sunt prelucrate două buzunare laterale cu laist. Sistemul de închidere – cu fermoar.

Modelul B-4


MODELUL B-IV.

Ansamblul vestimentar este constituit din trei produse vestimentare: cămașă, pantaloni și cardigan. Cămașa (mod. B-IV.1) este de siluetă semiajustată, guler răsfrânt cu ștei, mâneca lungă cu manșete, la spate este prelucrată platca, sistem de închidere pe 7 nasturi și 7 butoniere.

Pantaloni de stil clasic (mod. B-IV.2) cu ajustarea nesemnificativă spre terminație. Pe reperele față ale pantalonilor sunt prelucrate buzunarele laterale, la spate – buzunarul posterior cu doi refileți. Partea superioară a produsului este prelucrată cu betelie și găici. Sistem de închidere cu fermoar și un nasture cu o butonieră.

Cardigan (mod. B-IV.3) se realizează din tricot. Are sistem de închidere pe fată cu 6 nasturi din metal și 6 butoniere. Fenta feței, răscroielii gâtului, manșetele și betelia la linia terminației produsului sunt realizate din elastic tricotat.

Notă: în acest model pantalonii clasici pot fi înlocuiți cu pantaloni ajustați sau cu blugi de aceeași culoare – albastru închis.

Modelul B-5


MODELUL B-V.

Ansamblul vestimentar este constituit din două produse vestimentare: cămașa cu mâneca scurtă și pantaloni.

Cămașa (mod. B-V.1) este de silueta semiajustată, guler răsfrânt cu ștei. La reperul față este prelucrat un buzunar aplicat de piept. La spate este prelucrată platca. Lungimea mânecii poate fi reglată cu ajutorul bridelor. Sistem de închidere - pe față pe 7 nasturi și 7 butoniere.

Pantaloni (mod. B-V.2) de stil clasic cu ajustarea nesemnificativă spre terminație. Pe reperele față ale pantalonilor sunt prelucrate buzunarele laterale, la spate – buzunarul posterior cu doi refileți. Partea superioară a produsului este prelucrată cu betelie și găici. Sistem de închidere cu fermoar și un nasture cu o butonieră.

Accesorii